top of page

Bitande kyla, men humöret är på topp för dessa blivande stationstekniker!

På uppdrag av utbildningsaktören Brights har vi under flera veckor utbildat blivande stationstekniker för One Nordic och Vattenfall Services Nordic, inom bland annat grundläggande ellära, ESA E1 Elektriskt arbete, arbetsplattform och slutligen stationsteknik.


Bild: Utbildningsdeltagarna utför praktiska moment på Åsbro kursgård.


Under tre veckor genomfördes även praktiska utbildningsmoment i stationsteknik på plats på Åsbro Kursgård.  Vi har även haft förmånen att genomföra guidade studiebesök på olika fördelningsstationer.

Vi är djupt imponerade av det engagemang som kursdeltagarna har visat under utbildningen och är övertygade om att samtliga kommer att bli värdefulla tillskott inom branschen!

Nu är vår del i utbildningen snart genomförd, och för kursdeltagarna väntar en efterlängtad period ute med lärande i fält hos kommande arbetsgivare.

Vi tackar Brights för förtroendet och vi är stolta över att vi tillsammans har skapat riktigt bra innehåll i utbildningen som genererar duktiga stationstekniker till One Nordic och Vattenfall Services Nordic!Vi vill även passa på att tacka kursdeltagarna för en grym insats, stort engagemang och en härlig gemenskap och önskar er varmt lycka till i den fortsatta utbildningen med andra aktörer! Vi ses ute i branschen!


Vill du veta mer om våra samarbeten? Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer!


Comments


bottom of page