top of page

NYHET! Lärarledd onlineutbildning för utvalda utbildningar inom EBR-ESA erbjuds nu i höst!

Vi har några spännande nyheter från EBR och Wattityd som kommer att implementeras under hösten. Nämligen lärarledda onlineutbildningar för vissa delar av utbildningsutbytet, ändringar i utbildningskoncept samt ändringar i benämningar.


Dessa förändringar kommer att gälla från och med den 16 oktober och vi har redan nu börjat skriva in förändringarna med reservation att det gäller från och med den 16 oktober. Det gäller bland annat namn på utbildningarna, förkunskaper, repetitionsintervaller etc.

De lärarledda onlineutbildningarna omfattar endast repetitionstillfällen.

Vi känner oss positiva med att generera en god och effektiv läromiljö på de lärarledda onlineutbildningarna då vi har tidigare god erfarenhet och kompetens att undervisa webbbaserat och vi ser fram emot att kunna erbjuda denna möjlighet till dig som inte kan vara med på plats, behöver intyget för att få fortsätta att arbeta och att vi ser även fram emot att kunna bredda våra utbildningsformer.


Våra utbildningar handlar om att du ska förstå så att du kan tillämpa kunskapen i ditt arbete och att kunna arbeta säkert. Det är vi övertygade om att vi kommer att kunna leverera på de utbildningar som vi erbjuder online.

Vi på SSÉ Consulting Sweden kommer att erbjuda följande repetitionsutbildningar online:


 

ESA E3 Röjning i ledningsgata Repetition (f.d. ESA Röj Repetition)

 

ESA E1 Elektriskt arbete Repetition (f.d. ESA Fackkunnig Repetition)

 

ESA E2 Icke elektriskt arbete (f.d. ESA Instruerad Repeietition)

 

EBR Kabelförläggning Repetition

 


Välkommen att boka en lärarledd onlineutbildning i höst!
Comments


bottom of page