top of page
20230613_074658241_iOS.heic

Efterkontroller / Kvalitétssäkring av besiktning

Besiktning

Vi på SSÉ Consulting Sweden är stolta över att erbjuda besiktningstjänster för organisationer och företag. Med vårt expertteam av erfarna och kunniga medarbetare strävar vi efter att hjälpa er verksamhet att uppnå de högsta standarderna när det gäller elanläggningar och installationer. 

Att prioritera elsäkerhet genom besiktning och kvalitetskontroller

Elsäkerhet är av största vikt för varje bransch och fel i anläggningen kan orsaka allvarliga personskador men även stora ekonomiska förluster. Sätt säkerheten först och låt oss på SSÉ Consulting Sweden bli er pålitliga partner för att säkerställa säkra och korrekta anläggningar!

 

Vi erbjuder bland annat besiktning och kvalitetskontroller av besiktning från kat 1-2 till komplexa kat 3-5 anläggningar.

Individuell anpassning

Vi förstår att varje organisation och företag har unika behov och utmaningar. Därför så skräddarsyr vi våra tjänster för att passa just ditt företag. Vi erbjuder även rådgivning där vi tillsammans analyserar sårbarheter och åtgärdsplaner. Vi kan även erbjuda utbildning för de anställda, medvetenhet kring ansvarsfrågor och regelefterlevnad. läs mer under avsnittet - Rådgivning.

Kundorienterad service

Vår främsta prioritet är er nöjdhet. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa lösningar och service till varje kund.

Kontakta oss gärna för en kostnadfri konsultation och låt oss tillsammans bygga en säkrare framtid för er verksamhet!

Läs mer om Rådgivning

bottom of page