top of page
DSC_0202.jpg

SSÉ Consulting Sweden

SSÉ Consulting Sweden AB är ett företag som erbjuder utbildningar och tjänster inom främst energibranschen. Vi är specialiserade på att erbjuda skräddarsydda tjänster för andra företag som sträcker sig från utbildningar till besiktning av komplexa anläggningar. Med vår expertis hjälper vi dig att optimera din verksamhet genom att säkerställa att ni når den högsta säkerhetsstandarderna. 

Lite historia..

2015

Företaget grundades

Företaget grundades av Simon Sellén, som har en gedigen erfarenhet inom energibranschen. Fram till att företaget bildades hade han arbetet han arbetat som lärare och instruktör åt Energiföretagen Sverige och Svenska kraftnät samt varit utbildningsansvarig på Åsbro Kursgård.  2015 startade bolaget och då som enskild firma och övergick 2018 till aktiebolag.

2018

Rekrytering till företaget

2018 påbörjades även en noga utvald rekryteringsprocess och i dag har företaget 8 heltidsanställda. Utöver detta har vi flertalet anställda på konsultbasis,  samt fristående EBR- ESA utbildare knutna till oss, som är godkända utbildningsanordnare för Energiföretagen Sverige

Vår styrka är att vi aktivt arbetar inom elbranschen, vilket gör att vi håller oss uppdaterade med de senaste riktlinjerna och tekniska innovationer, men även att vi besitter erfarenheten du får över att vara yrkesverksam över tid. Vi är engagerade och brinner för det vi gör och vi ser att vi har ett viktigt uppdrag gentemot branschen.  

Visionen i företaget är att med vår expertis inom elsäkerhet och regelefterlevnad, hjälpa företag att nå de högsta säkerhetsstandarderna men även att stärka kunskap och säkerhet genom rätt och relevant utbildning. 

Jobba med oss

Har du kompetenser som du vill dela med dig till branschen genom utbildning på konsultbasis? Välkommen att höra av dig till oss!

Tack för din förfrågan!

bottom of page