top of page
_edited.jpg
Optimera ert företags elsäkerhet med professionell rådgivning!

Vi på SSÉ Consulting Sweden är stolta över att erbjuda skräddarsydd rådgivning inom elsäkerhet för organisationer och företag. Med vårt expertteam av erfarna och kunniga medarbetare strävar vi efter att hjälpa er verksamhet att uppnå de högsta standarderna.

 

 
Att prioritera elsäkerhet

Elsäkerhet är av största vikt för varje organisation och företag och olyckor kan leda till allvarliga personskador och stora ekonomiska förluster. Genom att investera i i rätt elsäkerhetsåtgärder, utbildning bland medarbetare och upprätta rutiner med uppföljning för regelefterlevnad, skapar ni en säker arbetsmiljö för era medarbetare. Ni kommer även att öka era medarbetares, kunder och partners förtroende! 

 
Vi hjälper er på vägen!

Vi utför analys för att identifiera risker och sårbarheter. Efter detta tar vi fram en åtgärdsplan med förslag. Vi kan erbjuda anpassade utbildningar för era medarbetare där vi fokuserar på att öka medvetenheten om elsäkerhet, rätt arbetsmetod, rätt kunskap, rätt befogenheter och ansvar och mandat. Vi hjälper er att utveckla och implementera er ESA organisation och framtagning tydliga rutiner för att säkerställa att elsäkerheten blir en integrerad del av er verksamhetsdagliga rutin.

Vi utför ett flertal kundanpassade utbildningsprogram inom lagar, föreskrifter och standarder, bl.a inom; 

  • ESA-organisationen.

  • ESA i projekt.

  • Regelefterlevnad.

  • Egenkontrollprogram. 

  • Elinstallationsreglerna och föreskrifterna 2022:1-3 etc. 

Individuell anpassning

Vi förstår att varje organisation och företag har unika behov och utmaningar. Därför så skräddarsyr vi våra rådgivningstjänster för att passa just ditt företag.

Kundorienterad service

Vår främsta prioritet är er nöjdhet. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa lösningar och service till varje kund.

Kontakta oss gärna för en kostnadfri konsultation och låt oss tillsammans bygga en säkrare framtid för er verksamhet!

bottom of page