top of page
20230620_101307_edited.jpg

Målsättning

Vårt mål är att med vår expertis inom elsäkerhet och regelefterlevnad, bistå företag, organisationer och elbranschen i helhet med att uppnå de högsta säkerhetsstandarderna samtidigt som vi stärker kunskap och säkerhet. Det gör vi genom korrekt och relevant utbildning, utförande i fält, genom rådgivning och stöttning och genom att ha uppdaterad, adekvat kunskap hos våra medarbetare.

Kvalitet

Hög kvalitet i samtliga tjänsteområden.

Trygghet

Våra kunder är trygga med vår kompetens.

Verklighetsanknytning

Vi arbetar i samma bransch som vi utbildar inom.

Om oss

SSÉ Consulting Sweden AB är verksamma inom energisektorn och är specialiserade på att tillhandahålla kundanpassade tjänster för företag, organisationer och elnätsägare. Vår expertis sträcker sig från säkerhetsutbildningar, besiktning & kvalitetskontroller av komplexa anläggningar, mätteknisk felsökning, till byggnation och underhåll av elnätet. Vi tillser att branschen erbjuds utbildningar av hög standard inom exempelvis EBR-ESA, Elinstallationsreglerna, Reservkraft, AMS och Stationsteknik etc. Vi är av Energiföretagen Sverige godkända utbildningsanordnare och medverkar i flertalet EBR- kommittéer.

Kärnkompetens och expertisområden

Vår styrka är att vi aktivt arbetar inom elbranschen, vilket gör att vi håller oss uppdaterade med de senaste riktlinjerna och tekniska innovationer, men även att vi besitter erfarenheten du får över att vara yrkesverksam över tid. Med vårt kunnande medverkar vi inom olika områden så som EBR och ESA kommittéer där vi bridrar till framtagning av publikationer dvs hur branschen ska arbeta. 

Ytterligare expertisområden omfattar bland annat;

  • Mättekniskt expertis

  • Felutredningskompetens

  • Expertis inom elsäkerhet och regelefterlevnad

  • Expertis inom reservkraft

  • Expertis inom ställverk och fördelningsstationer

  • Expertis inom byggnation och underhåll från 0,4-400kV

  • Expertis inom besiktning, komplexa kat 3-5 anläggningar

  • Expertis inom AMS lsp och hsp

  • Expertis inom storstörningsorganisationer

  • Med mera

Huvudlärare för Energiföretagens Sveriges lärarutbildning

Simon Sellén, vår ägare och CEO, är av Energiföretagen Sverige utsedd huvudlärare i ESA19 samt EBR Kabelförläggning, för att bedriva Energiföretagens lärarutbildning.

Verklighetsförankring för relevanta utbildningar

Utöver att vi utbildar, så arbetar vi aktivt inom branschen, vilket gör att vi har en stark verklighetsanknytning. Vi utför kvalitetskontroller, besiktningar, felutredningar, safteywalk samt erbjuder elsäkerhetsexpertis inom projekt med mera. 

Individuell anpassning

Vi förstår att varje organisation och företag har unika behov och utmaningar. Därför kundanpassar vi våra utbildningar och tjänster för att passa just din verksamhet.

Kundorienterad service

Vår främsta prioritet är din nöjdhet. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa lösningar och service till varje kund.

Vårt Team

Vi som arbetar tillsammans på SSÉ är specialiserade inom elsäkerhet och drivs av att stärka företags och organisationers kompetens inom området. 

Läs mer

Våra utbildningar

För oss är det viktigt att du som kund får den utbildning som är rätt för dig och dina medarbetare. Våra utbildningar är strategiskt utformade och väver samman teori med praktiska och problembaserade case, designade efter er verksamhet. 

Läs mer

Etableringar

Vi är ett rikstäckande företag med etableringar i Sjöbo, Växjö, Borås och Örebro. Vi utbildar på plats ute hos dig som kund, med vår mobila utrustning i hela Sverige och internationellt.  Detta gör våra utbildningar kostnads- och tidseffektiva men framför allt hållbara. Självklart reser vi i miljöbilar! 

Läs mer

Våra Samarbetspartners

SvenskLinjebesiktning.jpg
ENICON logga.png
Energiföretagen Sverige logga.png
Storm Heliworks logga.png
Eon logga.png
ELLEVIO logga.png
L-J logga.png
Kraftringen logga.png
JE logga.png
Plushögskolan logga.png

Vår verksamhet i bilder

SSÉ grundades av Simon Sellén som har en gedigen erfarenhet inom energibranschen. Bolaget drevs från 2015 som enskild firma och övergick 2018 till AB. Företaget har en av branschens viktigaste uppdrag..

bottom of page