top of page
20230620_101307_edited.jpg

Målsättning

Vårt mål är att ge dig som kund hög kvalitet på samtliga tjänsteområden. Genom en aktiv omvärldsbevakning, arbete i fält och återkoppling från våra kunder, håller vi oss uppdaterade och kan erbjuda relevanta utbildningar. 

Kvalitet

Hög kvalitet i samtliga tjänsteområden.

Trygghet

Våra kunder är trygga med vår kompetens.

Verklighetsanknytning

Vi arbetar i samma bransch som vi utbildar inom.

Vår kompetens

Tillsammans har vi i vårt team en mycket bred kompetens. Vi är specialiserade på elsäkerhet och våra lärare är godkända och certifierade med mångårig erfarenhet i elnäts- och entreprenadbranschen. SSÉ följer Energiföretagen Sveriges krav och är godkänd utbildningsanordnare inom samtliga produktområden. Vi har lärarkompetens i bl a ESA19, AMS lågspänning, Nedtagning av nödställd, EBR diplomerad mätarmontör, EBR kabelförläggning etc.

 

Vi har kompetens att utföra besiktningar på anläggningar 1 samt 2, samt mätteknisk expertkompetens på komplexa anläggningar kat 3-5.

Vi har behörighet att utför installationer samt byggnationer inom distribution. och transmissionsnät.

Huvudlärare för Energiföretagens Sveriges lärarutbildning

Simon Sellén, vår ägare och CEO, är av Energiföretagen Sverige utsedd huvudlärare i ESA19 samt EBR Kabelförläggning, för att bedriva Energiföretagens lärarutbildning.

Verklighetsförankring för relevanta utbildningar

Utöver att vi utbildar, så arbetar vi aktivt inom branschen, vilket gör att vi har en stark verklighetsanknytning. Vi utför kvalitetskontroller, besiktningar, felutredningar, safteywalk samt erbjuder elsäkerhetsexpertis inom projekt med mera. 

Individuell anpassning

Vi förstår att varje organisation och företag har unika behov och utmaningar. Därför så skräddarsyr vi våra utbildningar och tjänster för att passa just ditt företag.

Kundorienterad service

Vår främsta prioritet är din nöjdhet. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa lösningar och service till varje kund.

Vårt Team

Vi som arbetar tillsammans på SSÉ är specialiserade inom elsäkerhet och drivs av att stärka företags och organisationers kompetens inom området. 

Läs mer

Våra utbildningar

För oss är det viktigt att du som kund får den utbildning som är rätt för dig och dina medarbetare. Våra utbildningar är strategiskt utformade och väver samman teori med praktiska och problembaserade case, designade efter er verksamhet. 

Läs mer

Etableringar

Vi är ett rikstäckande företag med etableringar i Sjöbo, Växjö, Borås och Örebro. Vi utbildar på plats ute hos dig som kund, med vår mobila utrustning. Detta gör våra utbildningar kostnads- och tidseffektiva men framför allt hållbara. Självklart reser vi i miljöbilar! 

Läs mer

Våra Samarbetspartners

SvenskLinjebesiktning.jpg
ENICON logga.png
Energiföretagen Sverige logga.png
Storm Heliworks logga.png
Eon logga.png
ELLEVIO logga.png
L-J logga.png
Kraftringen logga.png
JE logga.png
Plushögskolan logga.png

Vår verksamhet i bilder

SSÉ grundades av Simon Sellén som har en gedigen erfarenhet inom energibranschen. Bolaget drevs från 2015 som enskild firma och övergick 2018 till AB. Företaget har en av branschens viktigaste uppdrag..

bottom of page