top of page

Jobba med oss

Instruktör/utbildare

Om oss

Vi är ett ledande utbildningsföretag inom energibranschen, specialiserade på att erbjuda högkvalitativa kurser och utbildningar för yrkesverksamma inom branschen. Vi utbildar inom EBR-ESA, AMS lsp och hsp, besiktning, nedtagning av nödställd och andra relaterade områden. Vårt mål är att säkerställa att våra kursdeltagare får de färdigheter och kunskaper som krävs för att möta dagens och morgondagens utmaningar inom energisektorn.

Vi arbetar även ute i branschen med besiktning & kvalitetskontroller av kategori 1-5 anläggningar, mätteknisk felsökning, till byggnation och underhåll av elnätet.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en motiverad och pedagogisk instruktör för att stärka vårt team. Du kommer att hålla i och utveckla utbildningar inom ditt aktuella arbetsområde. Vi välkomnar alla sökande, oavsett om du har tidigare erfarenhet av att utbilda eller inte. Det viktiga är att du har arbetat flera år inom energibranschen och har en gedigen praktisk erfarenhet. Stor vikt ligger på personliga egenskaper och möjlighet till att utvecklas inom rollen.

Det är mycket viktigt att du har en pedagogisk framtoning och en positiv inställning. Vi erbjuder våra tjänster i hela Sverige och vi reser till våra kunder. Därför ingår det mycket resor i tjänsten.

 

Vi söker dig som har kunskap inom något eller några områden:

Stationer
Reläskydd
Mätteknik
Föreskrifter
Projektledning
Luft och markledning

 

Vi erbjuder:

Flexibla arbetstider
Möjlighet till distansarbete
Konkurrenskraftig lön och bra förmåner
 


Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse


Ansökan

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du beskriver din arbetslivserfarenhet och varför du vill bli en del i vårt team till info@ssec.se

bottom of page