top of page
Image by Michael Martinelli
Föreläsning - elskador

Välkommen att öka din kunskap om elskador genom föreläsning.  Vi erbjuder fristående föreläsningar för att uppmärksamma skador kopplade till elektricitet.

Målet är att alla ska ha den bästa och senaste kunskapen om elskador.

Föreläsare

Jenny Lancing har arbetat som sjuksköterska sedan 2015 och har gedigen erfarenhet inom akutsjukvård, hjärt- och thoraxkirurgi. Hennes expertis inkluderar bland annat hantering av patienter med elskador, och hon utbildar nu inom HLR och första hjälpen i samband med elskador samt föreläser inom ämnet. Jenny är godkänd av Svenska Rådet för hjärt- lungräddning. 

Målgrupp

Föreläsningen vänder sig till alla inom elbranschen som redan har HLR och första hjälpen med inriktning elskador men som vill få en djupare insikt och uppdatera kunskapen om elskador. 

Plats

Föreläsningarna erbjuds ute på plats hos dig som kund alternativt hos oss i Sjöbo, Skåne.​​

Innehåll
  • Elskador - vad kan hända i kroppen?

  • Det akuta skeendet

  • Elskador på kort - och lång sikt

  • Vikten av att alltid söka vård

  • Vilka provtagningar skall tas och varför

  • Vårdens utmaningar

Kort

I samband med föreläsningen får du ett plastkort där det står vad du kräver av vården och vilka provtagningar som skall göras vid strömgenomgång samt ljusbågsolycka.

Om

Jenny Lancing

Vi samarbetar med Jenny Lancing, på Lancing Vita AB för att ge branschen den bästa kunskapen. Jenny, är erfaren akutsjuksköterska, strävar genom sina föreläsningar o utbildningar att uppmärksamma elbranschen om skador relaterade till elektricitet. 

bottom of page