top of page

Nyhet! Utbildningstillfälle i Elinstallationsreglerna med Handbok 444.

Utgåva 4 av Elinstallationsreglerna träder i kraft maj. Boka årets viktigaste utbildning som ger dig förutsättningar att upprätthålla god elsäkerhetspraxis inom elinstallationsområdet!


Utbildningen "Elinstallationsreglerna med Handbok 444" ger fördjupad kunskap och vägledning för att utföra arbete enligt gällande regelverk och standarder enligt SS 436 40 00, med stöd av handbok 444.


Utbildningen riktar sig till alla som arbetar inom elinstallationsbranschen och behöver uppdatera sin kunskap om de nya reglerna, definitionerna, bilagorna med mera som gäller från och med maj. Syftet med utbildningen är att skapa kunskap om handbokens struktur för att kunna navigera och hitta relevant information. Utbildningen ger dig kunskap om aktuella regelverk och standarder för att säkerställa installationer i enlighet med gällande lagar och föreskrifter.

Tony: Genom utbildningen Elinstallationsreglerna med handbok 444, får du kännedom om de förändringar som träder i kraft från och med maj, men det som är centralt är att du får kunskap i handbokens uppbyggnad och får färdigheter i hur du själv slår för att hittar den information som är relevant för dig. Utbildningen är framtagen för att du ska få fördjupad kunskap i regelverk och standarder enligt SS 436 40 00 och hjälper dig hur standarderna ska tillämpas.Ur utbildningsinnehållet


  • Jämförelse mellan standard och föreskrifter

  • Egenkontrollprogram

  • Elinstallationsverksamhet

  • Ansvar

  • Utvalda delar ur ELSÄK FS2022:1, ELSÄK FS 2022: ELSÄK FS 2022:3

  • Handbok 444

  • Uppbyggnaden av SS 436 40 00Målgrupp: Utbildningen Elinstallationsreglerna med Handbok 444 riktar sig till alla som arbetar inom elinstallationsbranschen och behöver uppdatera sin kunskap.


Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs


Datum: 29 februari 2024


Platser:12 st


Plats Sjöbo, SkåneVälkommen att boka detta tillfälle redan i dag och säkra en plats till en av årets viktigaste utbildningar!

Comentarios


bottom of page