top of page

Hur inspirerar du unga att välja vår bransch?

Vi vet att vår bransch är fantastisk. Här hittar du de bästa arbetsgivarna, låga sjuktal och attraktiva löner. Här finns framtidsperspektiv, utvecklingsmöjligheter och en spännande resa inom innovation och tekniska lösningar. Här arbetar fantastiska kollegor som samarbetar mot gemensamma mål - att förse Sverige med elektricitet!


Vi förstår det, men ungdomarna kanske inte gör det!När vi blev tillfrågade att delta i Framtidsmässan i Ystad den 10 oktober, med förklaringen att inget elkrafts- eller elnätsföretag hade möjlighet att delta, sa vi självklart JA!


Varför? Jo, därför att vi alla måste hjälpas åt att inspirera unga till vår fantastiska bransch! Syftet med mässan är bland annat att kommunicera framtidsyrken, öka valkompetensen, och påvisa branscher med stora anställningsbehov. Därför är vi självklart med!


Nu ser vi fram emot att inspirera, motivera och väcka intresse bland upp till 2000 ungdomar från årskurs 8 och 9 till elbranschen, och förhoppningsvis får vi möjlighet att träffa framtida elkonstruktörer, projektledare, linjemontörer, distributionselektriker, beredare och mättekniker!


Vi ser det som en stor förmån att berätta och synliggöra vår fantastiska bransch!


Det ska bli så kul!

Commentaires


bottom of page